Siirry suoraan sisältöön
Uraravistelu on uratarinatilaisuus, sopii kaikille työuran käännekohdissa oleville – ja aivan erityisesti uusille yrittäjille tai yrittäjyyttä pohtiville. Tiaisuus sopii hyvin myös pitkän työuran tehneille konkareille, jotka vielä etsivät omaa ammatillista sielunmaisemaansa.

Metsäpolku jossain päin Suomea.

Uraravistelu rohkaisee uran käännekohdissa

Uraravistelu on verkossa tai livenä toteutettava rohkaiseva uratarinatilaisuus yksilöille, joka sopii sisällöksi erilaisiin valmennuksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin.

Mitä ja miksi?

Tilaisuuden tai esityksen sisältö sopii kaikille työuran käännekohdissa oleville – ja aivan erityisesti uusille yrittäjille tai yrittäjyyttä pohtiville. Tilaisuus sopii hyvin myös pitkän työuran tehneille konkareille, jotka vielä etsivät omaa ammatillista sielunmaisemaansa. Uraravistelu

  • on voimaannuttava, itsereflektoiva tilaisuus kaikille oman työuran pohdiskelijoille
  • auttaa löytämään vahvuudet omasta työurasta ja -tarinasta
  • luo tulevaisuudenuskoa uramuutoksiin ja uran käännekohtiin
  • on esimerkki uskalluksesta ja rohkeista valinnoista, joiden avulla myös työelämän resilienssi kasvaa.

Tilaisuus voidaan toteuttaa esim. 2-3 tunnin kestoisena vuorovaikutteisena pienryhmätilaisuutena, jolloin tilaa jää keskustelun lisäksi myös osallistujien omille uratarinoille. Vaihtoehtoisesti uratarina voidaan paketoida noin tunnin kestäväksi esitykseksi muun tilaisuuden tai tapahtuman yhteyteen.

Hinta

Uratarinatilaisuuden ja -esityksen hinta on räätälöitävissä aikaan, paikkaan ja osallistujien määrään sopivaksi. Esimerkiksi pienryhmätilaisuuden hinta noin 50 euroa per henkilö, ryhmäkoko 6-8 henkeä tai luento alkaen 150 euroa (luokkakoko). Hinnat alv 0 %.

Uraravisteluluennon ja Unelmabaariin yhdistelmänä syntyy kahden kerran voimaannuttava ja verkostoitumista tukeva tapaamissarja.