Siirry suoraan sisältöön
Projektiapu: Apua ja tukea viestintään, kehittämiseen ja projekteihin. Kuvassa Kalajoki, Letto, Perämeri

Projektiapu auttaa, kun omat kädet eivät riitä

Onko sinulla projekti, palvelu tai yhteisö, jolle et ehdi antaa riittävästi huomiota, mutta joka olisi sen ansainnut? Projektiapu auttaa yritystäsi viestinnässä, projekteissa ja kehittämisessä silloin, kun omat kädet eivät riitä.

Tarjoan yrityksille ja yhteisöille tukea arjen pyörittämiseen ja toiminnan kehittämiseen, muun muassa viestintää kehittämällä, yhteisöllisyyttä lisäämällä ja projekteja koordinoimalla. Onko sinulla tarvetta esimerkiksi jollekin seuraavista:

Projektit ja kehittäminen: Taustatietojen kerääminen, selvitykset, haastattelut ja yhteenvedot päätöksenteon tueksi, koordinointi ja aikatauluista huolehtiminen, viestintätoimenpiteet, kokousten ja työpajojen järjestäminen sekä fasilitointi.

Viestintä: Tukea yrityksen säännölliseen viestintään, esimerkiksi viestinnän suunnittelu ja erilaiset viestintätoimenpiteet kuten asiakaslehdet, artikkelit, tiedotteet, kyselyt, haastattelut, esitysmateriaalit ja sosiaalisen median sisällöt.

Yhteisöllisyys: Yhteisön tai verkoston jäsenten/osallistujien osallistaminen, sitouttaminen ja motivointi esimerkiksi viestinnän ja tapahtumien avulla.

Tapahtumat: Yrityksen asiakas- ja henkilöstötapahtumat ideoista käytännön toteutukseen.

Olipa tarpeesi sitten lyhyt- tai pitkäaikainen, kertaluontoinen tai projektinomainen – jutellaan ja selvitetään, olisiko minusta sinulle ja yrityksellesi apua. Autan sinua tarvittaessa paikan päällä (Kalajoella tai lähialueella) tai etänä sijaitsipa yrityksesi missä vaan.

Käytän suomen kielen lisäksi työkielinä sujuvasti englantia ja saksaa. Työhistoriaani voit tutustua esimerkiksi LinkedInissä.

Hinta

  • Tuntihinta: 75 euroa
  • Työpajapäivä noin 4 tuntia: 800 euroa (sis. suunnittelu, fasilitointi ja yhteenveto)
  • Tai kokonaishinta sopimuksen mukaan.

Hinnat alv 0%.